•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Almindeligt trædæk med T-DÆK

fredag den 23. september 2022
Bilde for nyheter

Byg et trædæk med en luksuriøs fornemmelse uden synlige skruer, revner eller splinter. Med den nye T-DECK produktserie monteres terrassebrædderne skjult ved hjælp af T-DECK Tool eller T-DECK Auto. Værktøjet kan indstilles fra 95-145 mm terrassebrædder, hvilket er unikt på markedet!

T-DECK inkluderer manuelt værktøj og fastspændt automatik med tilhørende skruer, forlængede bits og afstandsstykker. Det brede udvalg i T-DECK-serien gør den nyttig både for hjemmetømrere og professionelle.

 

T-Deck Tool kan bruges til montering af terrassebrædder fra 95-145 mm, hvilket gør det unikt på markedet. Værktøjet har tre vinkler på hver side for at lette montering ved samlinger eller vanskelige vinkler. Låsemekanismen gør det muligt hurtigt at flytte værktøjet mellem stifterne. 3 mm afstandsstykker er inkluderet, men kan udskiftes med 5 mm eller 7 mm.

T-DECK Auto bruges til automatisk installation af terrassebrædder med en fastspændt terrasseskrue. Næsedelen giver den rette vinkel, og den fastspændte terrasseskrue er specielt tilpasset til montering sammen med værktøjet. Med en udskiftelig næsedel og justerbar indføringsdybde kan T-DECK Auto også bruges i andre båndede applikationer såsom montering af gulvspåner.

T-DECK terrasseskrue 4,8x60 er designet til de bedste resultater, når du installerer trædæk i skjult montering. Diamantspidsen forhindrer revner, det minimale hoved synker let til den ønskede dybde og har en øvre gevinddel, der giver en ekstra stærk samling. Terrasseskruen er i rustfrit stål A4 og kan således bruges i kystområder, der støder op til poolområder og i andre aggressive miljøer.

 

 

Trin for trin manuel samling

1 Åbn låsemekanismen, og placer T-DECK-værktøjet på terrassebrættet

2 Stram låsemekanismen

3 Installer skruerne i monteringshullerne på hver side af værktøjet

4 Vinkel maskinen, så batteriet ikke rammer terrassebrættet og kør skruerne ind

5 Flyt værktøjet, og gentag trin 3

 

 

 

Trin for trin automatisk samling

1 Fastgør terrassebrættet med T-DECK Auto

2 Monter bæltet med T-DECK terrasseskrue i maskinen

3 Indstil knappen til rotation i positionen med uret

4 Juster maskinen med næsesektionen til terrassebrættet

5 Hold udløseren, og tryk skruetrækkeren mod terrassebrættet og skruen, indtil bundstoppet er nået. Gå til den næste regel, og gentag trin 3 og 4