•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Om EJOT

EJOT Danmark ApS

EJOT, leverandør og producent af befæstelse til tag- og facadesystemer. EJOT Danmark ApS blev etableret i 1988 – først som HI-TEC Fasteners ApS – og 1. januar 2006 blev navnet ændret til EJOT Danmark ApS. Vi er 100% ejet af EJOT GmbH & Co – som er verdens førende producent af kvalitetsskruer og dybler.
Fra vores afdeling i Rønnede leverer vi løsninger til enhver form for befæstelse til byggeri og byggebranchen. Højt serviceniveau, hurtig respons og kort leveringstid er vores kompromisløse ambition. EJOT gruppen har 3000 ansatte i 31 datterselskaber rundt om i verden. De 1300 er ansat i Tyskland på flere produktionsenheder. EJOT gruppen omsætter på verdensplan for over 3 milliarder DKR om året.
 
Med over 30 års erfaring i byggebranchen kender EJOT de behov der er, for at give den mest hensigtsmæssige løsning til befæstelse af tage og facader. EJOT kan ved hjælp af egen forskning og udviklingscenter altid yde den bedst mulige tekniske og også økonomisk løsning, til en særlig problem stilling inden for befæstelse. Vores kvalitetsprodukter har de nødvendige godkendelser – ETA, Zulassungen, CE mærkning og DoP.
 

Rådgivning fra A til Z

Når du vælger EJOT Danmark som din leverandør, tilvælger du samtidigt hele vores servicepakke. Servicepakken indbefatter bl.a. rådgivning og teknisk support i valg af de optimale løsninger for jeres konkrete befæstelses opgaver.

Vores tekniske konsulenter kan teste løsnings muligheder i vores testcenter i Rønnede, samt foretage udtræksprøver, hvis dette ønskes, og de kommer gerne ud til jer. Vi kan med hjælp fra vores moder/søsterselskab designe produkter til brug, inden for byggebranchen.

 

EJOT Bygge befæstelse

EJOT Byggeafdeling henvender sig til byggebranchen. Vi leverer professionelle løsninger til både ude- og indvendige konstruktioner.

EJOT Industri befæstelse

EJOT industrielle fastgørelsesanordninger findes i utallige samlinger over hele verden. Klik her for at se vores forskellige applikationsløsninger.